söndag 3 februari 2008

Kärt barn, men namnet?


Läser en notis om vilka namn som inte Skatteverket godkänner att man ger sitt barn, typ Tequila. Kommer oförsynt att tänka på en händelse i somras - dopet av min väninnas barnbarn.


"- Benny Elisabet, I Faderns och Sonens och..."

....??????????
Vi i församlingen närvarande drog efter andan för att i nästa sekund brista ut i sammanhanget hysteriska skrattanfall.

"Nä män ursäkta, vad är det jag stå och säger",..sa den mycket till åren kommen och för dagen inhyrde prällen. "Ni ska veta att vi präster har det rätt stressigt mellan varven. Jag döpte och vigde igår, vigsel igen nu på förmiddagen och bruden hette Elisabet, nästan som ditt Elias".

Elias - än är du för liten att läsa men så här ett par dagar i förskott - Grattis på 1-årsdagen från "Plast-Mommo".


Gjort på fyra sekunder

















I sökoptimeringens tidevarv har jag en ambition att så långt det är möjligt undvika en speciell siffra, den mellan 5 och 7. Tycker det är lite för mycket av den varan ute på nätet. Och mitt eget siffranliv är knappast mer intressant än en bärfis. På tal om bärfisar, de verkar ha ett rätt missionerande liv om jag tolkat situationen rätt. Platsen för akten: på en gammmal Järvsö-stol i min kolonistuga anno sommaren 2007.

You have 1 error...












Yesterday, I tried to sign upp for a trial account. Message on screen: You have 1 error, please try again. Bah..One? In fact, I have more than one error and one of these are my car, and I do have tried lots...
"Oh Lord want you by me a Mercedes-Benz.."