måndag 18 maj 2009

Äcklig och mördare



Har denna vecka erhållit två epitet;

Äckelpelle - för att jag är en av alla de som läcker när man kommer i kontakt med vatten - pool, hav, sjöar, åar what ever.

Inte alltid men det händer och har så gjort sedan barnsben. Inte planerat och inte i mängder. Trots noga förberedelser i form av blåstömning innan doppen så kan det komma några droppar när jag väl är i. Och då hinns det inte med att rusa till något wc vilket få tycks fatta. Dropparna kommer med automatik, utan förvarning. Man vet aldrig riktigt om och när.

Av de i vit rock har jag fått det förklarat för mig att ovanstående är fullt normalt och mer vanligt än man och kvinna kan tro. Vilket även kvällspressen nu fått erfara genom dagens nätundersökning. Jag har aldrig haft ett behov att vara anonym. Jag har alltid stått för den jag är och vad jag gör. What so ever. Avstå från böljan den blå helt och hållet? Nope never. Glöm det. Värre saker händer på vårt klot än detta.

Önskar att kvällsblaskorna kunde åstadkomma en mer faktabaserad notis än vad som nu sker. Men det är nog bara att glömma, folks tillkortakommanden säljer. Extra, extra read all about it...
Önskar att ni övriga som på olika sätt har uttryckt sin avsky och hyttat skämsfingret, tar er en titt i spegeln för att upptäcka vad då? Två öron men bara en mun....

Mördare - för att jag gjort abort.

Har under veckan lyssnat och lyssnat. Tack för ordet.