tisdag 14 juli 2009

Suprajssss


Ibland fattar jag noll. Rätt ofta faktiskt. Men tar jag kameralinsen till hjälp så brukar det klarna. Har varit på quick visit i andra pörtet, gör en return och ser att Någon varit och lämpat av papper. På brokvisten. Men hallåååååå..precis som om jag inte hade nog av den varan sedan tidigare!!! Har byst med tidningar travade i högar som borde ha fraktats iväg till recyclingplace för länge sedan. Hmm....1,20x8 m. Gånger två. Det blir sexton. I det här fallet ser det ut som att m är synonomt med meter. Vita sexton meter. Hmm....AHA - en hint!
OK FOLKS, THIS IS IT;
Suprajsss - Det BLIR fest. Jag ÄR hemma då. Och livemusic unplugged ÄR bokad. Återkommer i ärendet om det blir den 7:e eller 8:e. Over and out...

Skygglappar på. LITAUEN - HUMAN RIGHTS!




Upphör aldrig att förvånas. Som till exempel nyhetsnotisen att Littauens morallag (som träder i kraft 1 mars 2010), har röstats igenom Vilnius parlament idag.
I korthet...
Lagen innebär att landets innevånare inte tillåts sprida positiv information om spel, dobbel och hypnos. Ej heller om dåliga mat-, hygien och motionsvanor.....ej heller polygami, homo- eller bisexualitet.


I långhet...

Det påstådda syftet, att "skydda" barnen håller inte. I alla fall inte i min värld. Och i den finns plats för alla. Ung som gammal, tjock som smal, aktiva som soffliggare, svart som vit, fattig som rik, hetero som transa, flata som bög.


Så mitt budskap till Littauens regering är följande;

Jag tyckte faktiskt lite synd om er i rådande finanskris. Det gör jag inte längre. Ni är härmed ihopknycklade och åkt in i den runda under skrivbordet.

To the government of Litauen - in case you not understand swedish;

HUMAN RIGHTS !!!