söndag 21 december 2008

Osthyvlar också !! utbrast Lill-Babs i sin Caffär




"Titta in på fika nån dag"..

...och in i de sista julstressande timmarna svängde jag in till Monica för en pratstund... (klicka på pilen så startar viden)




...och där fick jag hjälp av Stefan (tusen tack!) med den nyinköpta kameramobilen...

...och hjälp med julklapptips till ökenland;

" - Tunisien - Osthyvlar !! "...utbrast Monicas mamma Barbro som var på plats.

Hmm...bra idé men med tanke på redan överfylld och alltför tung packning hittade vi rätt snabbt lite lättare men perfekta prylar. Utöver Monicas dotters ( Jennifer - du är bara såååå helt underbar, puss gumman och den blå kommer i retur nästa år) egenhändigt bakade och såååå utsökt goda italienska skorpor, blev det bokstavligt "lätt smått och hjärtligt gott + "gran".

Av hänsyn till julklappsmottagarna Konsulinnan, Warhol och Gretchens nyfikenhet - exakt vad jag köpte? Nope, säger inget men ledtrådar finns härinunder, klicka på pilen så startar videon, från Barbros nyöppnade Caffär som har öppet tors-sön, kl.10-18.




Vart? Här hemma i Jarse i Hälsingland förstås. Tips till bussgrupper - boka in caffärbesöket redan nu, här kommer det nämligen bli välbesökt framgent...

Till Barbro&CO; - ha en riktigt God Jul och Gott Nytt År med alla era nära och kära. Mission completed - Caffärn är ute i bloggvärlden...



..och skulle nån händelsevis se den här tröjan i ökenland - Jäpp, that´s me!! - en tuff brud i lyxförpackning, ty att ha tillgång till såna här gobitar nästgårds. Det är lyx. Mmm..mums.