fredag 14 mars 2008

Allting är vitt ,vitt, vitt....eller?




Fick ett sms; "Taken och väggar är målade - Jättefint. Golven tisdag onsdag".

Kan inte hålla mig, lyfter luren och - Jäpp! Målarkludden har gjort klart tak och väggar. Det är vitt, jättevitt och jättefint säger Jojkan och när hon sagt nåt så är det så. Jag behöver inte oroa mig, det är bara så bra och vi babblar vidare om krukor och krukkärror, bollar sticklingar och strån. Båggan Villa - det måste vi bara ha, typ vi hörs till veckan typ. Klick.

Aaaahhhhh. Vitt. Härligt. Jättevitt ännu härligare. Färgstarka Warhol kommer att få spader. Edit förmodligen ruter. För att inte tala om Camelia med stenkoll på åtgågna klöver, den dan hon behagar att dyka ner. Steward får förmodligen hjärter - vitt, svart och vinrött diggas gold där. Vad esset i leken - Micha - kommer att tycka blir a la parollen den sorgen den dagen hennes rullator rullar in. Hmm..undrar i vilken nyans, alltså vit? Äggskalsvitt? Njae knappast för åt det hållet drog de bitvis fett fläckigt flammigt tidigare. Vit bruten med svart, Stockholmsvitt? Nope. Knappast. Det är nog vitt, bara vitt. Allting är vitt, vitt, vitt. Och om det inte är det, ej heller enligt gängse NCS - so what? Det kommer att bli bra. Det har vi bestämt.

Cabin clear..och fiskrens



Snacket i och utanför bloggen har under veckan i mångt och mycket handlat om liv och liverne i fjärran land . Skokrämens land. Från och till hans land är det många som pendlar dessa dagar. Nyss var jag och Rosen där. Så även Piteå, Kurtan, Laila och Pinoccio. Nu lämnar Warhol när Edit anländer, och Evy som jag hittills inte träffat men kommer att göra framgent, har checkat in. Lovely har varit i annat land och nu landat i sitt andra hemland men bara för en snabb repack och styra kosan hem mot skosnörena igen. Troligtvis vid ungefär samma tidpunkt som jag och Ballongen gör en return. Han för att se om alla sina hus och jag mitt. Camelia å sin sida har checkat in på Terrassen via bredband. Hennes på klippan fast förankrade feet till trots, det lär nog inte dröja innan hon boardar en flight igen. Hon greppade läget (och annat) rätt bra sist. Nästa gång ska hon få meeta Warhol. Jag har på känn att de har mycket gemensamt. Två nomadsjälar som gillar fisk. Rensar fisk...
Att resa - att komma bort från något. Eller till något? Jag väljer det senare. Inte enbart som förflyttning mellan två punkter, utan att med öppna sinnen ta emot det som finns därimellan. Och det gjordes med besked häromsistens. I cabinen blev jag illamående efter intaget av erforderligt väl inslagen gourmet. Synd, för den var ju faktiskt rätt god. Och gratis.