söndag 2 november 2008

Utfryst återbruk



Har lagt ut en päls till försäljning. Igen. Samma päls som förra året. Då blev jag trakasserad av diverse mildt sagt otrevliga djurrättsaktivister och "tips" typ om att såväl päls som jag borde brännas upp, typ. Och nu är det dags igen...

Om det inte vore för att den är alldeles för liten så skulle jag bära den själv. Med gott samvete. Dels pga att just dessa djur var minutiöst skötta, dels för att den skulle bäras enbart i värmande syfte. Inte pga modenyck. Och för att jag föredrar recycling framför att fler djur ska få sätta livet till.

Vintage, begagnat, recycling, återbruk. That´s it...

Kolla mig gärna kärringdj-l eller vad f-n du vill. Mig kvittar det fullständigt. Men se till att bokstavligt talat ha ordentligt på fötterna - innan du öppnar truten och klampar in i mitt kvarter och börja snacka om etik och moral. Och special message till en som knappt är torr mellan öronen och går omkring i kläder tillverkade av minderåriga vars långa arbetspass dessutom är förlagd i en arbetsmiljö som är under all kritik - det är till att ha samvete...?