lördag 17 januari 2009

Följ med till Libyen! Libya - here we go...

















Klicka på bilderna så blir texten större....


Bilden högst upp föreställer XO reisers Marie Jonasson, Siri Grini Lunder och Erna Littorin när de var på rekognogseringstur i Libyen nu i december bl.a. den stora och prydliga huvudgatan Omar Al Shoktar i Tripoli där de besökte medinan och shoppade loss riktigt rejält, för där är verkligen BILLIGT. Ett besök gjordes även i den gamla teatern i Sabratha och Leptis Magna. Bilderna visar även Hotellet i Tunisiska staden Zarzis samt Hotell Diplomatic i Tripoli där Erna sjunkit ned i de röda skinnsofforna.

Så vad väntar du på? Följ med mig på en i många sätt unik resa. På http://www.xoreiser.no/ bokar du in ditt nästa och spännande äventyr, en resa som arrangeras av mycket professionell ledning och det till två mycket färgstarka länder som älskas av solen och belägna vid Medelhavet.

OBS - för dig som redan är i Tunisien då eller vill ta dig dit på egen hand och endast delta i dag 3-6 blir priset 1100 tunisiska dinarer vilket i skrivande stund med reservation för kursändringar är ca 6600 svenska kronor.


(Special message to Camelia & CO - det här får ni inte bara missa. Ta ledigt NU, pronto! basta! en vecka eller två, räknat från fredagen den 27:e mars. Speak later....)

Toppskick och andra skick




Sugen på en liten läcker välskött gobit på fyra hjul? Ta då en titt på min bekants bekants annons i länken; http://www.blocket.se/vi/18490317.htm?ca=5_s

Jag blir lite sugen själv faktiskt, ty nu sitter jag här med en kallelse till årlig besiktning i näven. Igen. Jag har en Opel Astra Kombi -97, fläckvis vinröd metallic och just nu väääääldigt billig. Någon?....