onsdag 26 mars 2008

Flytt-pippi



Kolla in den här pippin. Söt va? Han bor i den högra blomkorgen som hänger på kolonin. Fast inte just nu eftersom han flyttade i höstas. Hmm..alltså han bor ju egentligen hos mig. Hmm..eller det gör han ju inte. Han har bara flyttat hit tillfälligt. Eftersom han egentligen bor någon annanstans. Eller. Nä. Börjar om..

Kolla in den här pippin. Söt va? Han bor i de vänstra blomkorgen, om man ser den inifrån kolonin. Fast inte just nu eftersom det är vinter. Då fryser han så han har flyttat. Hmm. Nä. Det har han inte. Han bor inne hos mig dit jag flyttade när det blev för kallt att bo ute på kolonin. Men nu är det snart vår och då är det så att han faktiskt är på väg hem. Igen. Till kolonin. Eller. Nä. Börjar om..

Kolla in den här pippin. Söt va? Han bor lite överallt. Flyttar bort hem när han fryser. Flyttar hem bort när det blir för varmt. Om jag fått pippi? Jäpp. Därför flyttar jag också snart ut till kolonin. Hmm. Nä. Börjar om..

Innan dess tar jag med mig pippi till ett annat pörte beläget i ett bort som han känner sig hemma i. Det blir nog bra det här..oss flyttfåglar emellan. Piiip-piiip....