fredag 27 mars 2009

Tar det piano


Var ute och shoppa en sväng idag. Sval tunika till ökenresa och ett rensband till ökenbadkarsrören satt som smäck i pluskan. Gäller att ta det piano med utläggen ett tag. Anar att det ränner iväg en hel del flus innan take-off. Byte till sommardäck, besiktning och diverse annat praktiskt som stått åt sidan ett tag tarvar hål a la swisscheese-modell. Hua. Och alldeles för långt till nästa påfyllning.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det väl konstigt hur mycket som behehövs innan man åker , du behöver ju säkert hur mö som helst .:-) Snart bäer det av...ett par god lapin...påskafton i min ensamhet på flygplatsen hahga...:-) ...Ni är väl ocklså tidigt på flygplatsen skönt e ja inte ensam iaf ...haha:-) tjingeling..

Veiken sa...

Tänk, allt kostar och det rejält! Ingen välgörenhet där inte! Det låter så härligt med dina förberedelser! Planeringen är ju halva nöjet, eller ska man säga väntan? Kram

Anonym sa...

Jag tycker att det är dödens döds jobbigt med alla dessa förberedningar...jag vill ju bara bestämma mig för att åka och vips så var allt färdigt!

Annika sa...

...ja, och vips så är man ju tebaks hemma igen.